بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد
سرخط خبرها

مشهد میزبان نخستین نمایشگاه صادرات به آسیای میانه و افغانستان | رشد ۳۲ درصدی صادرات استان به افغانستان در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۹۵۲۷۵
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
مشهد میزبان نخستین نمایشگاه صادرات به آسیای میانه و افغانستان | رشد ۳۲ درصدی صادرات استان به افغانستان در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳
محمود سیادت، رئیس اتاق مشترک تجاری ایران و افغانستان، در نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی صادرات به آسیای میانه و افغانستان گفت: صادرات استان ما به افغانستان نیز در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته، با ۳۱.۸ درصد رشد از ۸۶۰ میلیون دلار به بیش از یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی صادرات به آسیای میانه و افغانستان صبح امروز (شنبه، ۲۸ مهرماه) با حضور فرزین سلطانی سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد، محمود سیادت رئیس اتاق مشترک تجاری ایران و افغانستان، مدیران نام‌های تجاری معتبر ملی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و هیئت‌های تجاری خارجی در تالار جلسات نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد.

مشهد، دومین قطب نمایشگاهی کشور

در این نشست، سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد با تأکید بر اینکه مشهدالرضا(ع) دومین قطب نمایشگاهی کشور است، اظهار کرد: در هر کشوری، نمایشگاه‌ها به‌عنوان آینه پیشرفت و اقتصاد محسوب می‌شوند و هرساله حدود ۳۲ هزار نمایشگاه در کل دنیا برگزار می‌شود که بیش از ۵۵۱ میلیارد دلار گردش مالی ایجاد می‌کنند. به همین دلیل و با توجه به اهمیت برگزاری نمایشگاه در کشور‌های توسعه‌یافته، نمایشگاه بین‌المللی مشهد متمرکز است تا فعالیت‌های نمایشگاهی و همایش‌های تخصصی را بیش از پیش گسترش دهد.

وی افزود: در آینده پیش‌رو، راهبرد اصلی این است که غرفه‌های غیربومی اعم از خارج استان و خارج از کشور، نمایشگاه مشهد را حلقه اتصال تولید داخل با بازار‌های صادراتی بدانند. به همین دلیل، در شرایطی که قرار است طبق برنامه‌ریزی رسمی، اولین نمایشگاه بین‌المللی صادرات به آسیای میانه و افغانستان از یکم تا چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۳ در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شود، مقرر شده که در حاشیه آن، ویژه‌برنامه تور تجاری مشترک با حضور تجار ایرانی، افغانستانی و کشور‌های آسیای میانه نیز برپا شود تا بتوانیم از سامانه باشگاه مشتریان نمایشگاه رونمایی کنیم.

سلطانی با اشاره به جزئیات رویداد پیش‌رو گفت: حضور ۱۵۰ مهمان از افغانستان، ۸۰ نفر از ترکمنستان، ۲۰ نفر از تاجیکستان و پنج نفر از سایر کشور‌های آسیای میانه در این رویداد، فرصت کم‌نظیری برای رایزنی‌های تجاری و معرفی محصولات ایرانی است. این یک حقیقت است که غرفه‌داری شرکت‌ها در نمایشگاه‌های اقتصادی آسیای میانه، بسیار گران‌قیمت و پرهزینه است و به‌طور مثال فقط اعزام و اقامت دو نفر کارشناس غرفه‌دار از ایران به ترکمنستان به همراه تصدی یک غرفه ۲۴متری، حدود ۶۰۰ میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت. بنابراین حضور در این رویداد بومی با کمتر از یک‌نهم هزینه، فرصت فوق‌العاده‌ای برای تولیدکنندگان و تجار خواهد بود.

خراسان رضوی، دروازه صادرات به آسیای میانه

در ادامه، محمود سیادت، رئیس اتاق مشترک تجاری ایران و افغانستان، استان خراسان رضوی را بهترین پل دسترسی تجاری به افغانستان و آسیای میانه دانست و خاطرنشان کرد: نخستین بار اوایل دهه هشتاد بود که همزمان با ورود آمریکا به افغانستان، رویداد مشابهی در مشهدالرضا(ع) با حضور ۱۴ کشور دنیا برگزار شد. اکنون مایه خرسندی است که در مقیاسی بسیار بزرگ‌تر قرار است این رویداد در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شود تا بسیاری از آن‌هایی که هنوز دانسته‌هایشان نسبت به بازار افغانستان قدیمی است، بتوانند با حقایق دوران کنونی آشنا شوند.

وی ادامه داد: امروزه در چهار حوزه، فرصت‌های تجاری و صادراتی جدی در افغانستان وجود دارد. علاوه بر این، ترکمنستان که تا پیش از این به‌دلیل اختلافات پرونده تبادل گاز و انرژی، روابط کم‌رنگی با ایران داشت، به لطف تلاش دولت سیزدهم به صف مشتریان پروپاقرص محصولات ایرانی پیوسته است و کشور‌های دیگر همچون تاجیکستان و ازبکستان نیز شرایط مشابه دارند.

رئیس اتاق مشترک تجاری ایران و افغانستان تصریح کرد: واقعیت این است که در سه سال گذشته، سرتاسر افغانستان به یک کارگاه سازندگی تبدیل شده و سند اثبات این ادعا، افزایش چهاربرابری مساحت و سطح معاملات بازار هرات طی این مدت، به‌عنوان یک نمونه کوچک است. صادرات استان ما به افغانستان نیز در شش‌ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته، با ۳۱.۸ درصد رشد از ۸۶۰ میلیون دلار به بیش از یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون دلار افزایش یافته است و این امیدواری وجود دارد که با ایجاد مسیر‌های ترانزیتی جدید در افغانستان، سطح وزنی و ارزشی صادرات ما بیش از پیش افزایش پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->